Thursday 26 January 2012

Türk filmi: Sır Çocukları -- Turkish film: Children of Secret



Click here to see the trailer/Treyler görmek için buraya tıklayınız

On yaşında Cemil onu ve annesini işkenceler kim, üvey babası uzak çalışır. İstanbul'da sona erer ve Veli, bir çete lideri, şaşırtıcı genç Cemil korumak ve onu geri göndermek için yeterli para bulmak için çalışır karşılar. Bu arada Cemil'in annesi Münevver oğlunu bulmak için İstanbul'a gelir.

Bu film gerçek bir sorun altını çiziyor. Aile içi şiddet gibi pek çok sorun neden olur. Çocuklar aşk değil şiddet alması durumunda, bu yüzden sorumlu yetişkin kadar büyüyebilen.

--

Ten-year old Cemil runs away from his stepfather, who tortures him and his mother. He ends up in Istanbul, and meets Veli, leader of a gang, who surprisingly tries to protect young Cemil and find enough money to send him back. In the mean time Cemil's mother Münevver comes to Istanbul to find her son.

The film is highlighting a real issue. Domestic violence causes many problems like this. Children should receive love not violence, so they can grow up to be responsible adults.

1 comment:

  1. Some corrections on the grammar:

    Bu film gerçek bir sorunun altını çiziyor. Aile içi şiddet gibi pek çok soruna neden olur. Çocuklar aşk değil şiddet alması durumunda, aile içi şiddet gibi pek çok soruna neden olur.

    Bu film gerçek bir sorun altını çiziyor. Çocuklar aşk (sevgi) değil şiddet alması durumunda, Aile içi şiddet gibi pek çok soruna neden olur.

    ReplyDelete